ALF Tini

HÍD AZ AGGÓDÓ SZÜLŐK ÉS A BULIZÓ FIATALOK KÖZÖTT

Ki ne szeretne nyugodtan aludni, miközben a gyermekei valahol épp buliznak?

Ha azon töprengsz, elengedd-e a kamasz gyerekeidet bulizni, ott a dilemma: vajon biztonságban lesz-e, képes-e kivédeni a rá leselkedő veszélyeket.

Szolgáltatásainkkal erre a problémára kínálunk megoldásokat. A szülők nem lehetnek ott mindig a srácok mellett, különösen nem egy buliban, de sokat tehetnek  gyermekük biztonságáért.

Ebben segítenek szakképzett kollégáink. Vigyáznak rájuk ott és akkor, ahol és amikor szükség van rá. Mindezt a szülőkkel egyeztetve, igény szerint, az általuk választott szolgáltatás keretében. Ez egy win-win helyzet: a gyermeked biztonságban érezheti magát, miközben önfeledten szórakozik a barátaival. A szülők pedig elengedhetik bulizni nem csak a gyereküket, de az ezzel kapcsolatos nyugtalanító aggodalmakat is.

Szolgáltatásaink

ESEMÉNYRE KÍSÉRÉS

"Láthatatlan védelem"

Meghatározott időben és helyen vesszük át a gyermeket, távoli, a háttérből történő megfigyeléssel. Csak akkor fedjük fel a kilétünket, ha valami probléma adódik. Kérésre kapcsolatban maradunk a szülőkkel és tájékoztatjuk mindenről.

Gyermeked teljesen felszabadultan bulizhat, míg Te nyugodtan pihenhetsz, szórakozhatsz, lazíthatsz – aggodalmak nélkül.

"Látható védelem"

A láthatatlan védelemmel ellentétben itt a szülővel és a gyermekkel való közös egyeztetés után a gyermekek előtt felfedve, a háttérből kísérjük őket a buli alatt. Kérés esetén ilyenkor is tartjuk a kapcsolatot a szülőkkel.

A gyermek döntése, hogy az őrökről tudjon e a baráti társaság, vagy számukra titokban maradjon.

Háztól-házig!!!

Az árazással és további információkkal kapcsolatban keress bennünket bizalommal!

Kapcsolatfelvétel:

PARTY BÁZIS VÉDELEM

Partyhelyszín szakszerű biztosítása vagyonőrök közreműködésével. A Party Bázis Védelem tartalmazza a helyszín előzetes felmérését, a kellő létszámú őr biztosítását. Feladatunk a buli külső megfigyelése. Ez a szolgáltatás a külső hatások ellen védi meg a srácokat. Idegen, kellemetlen látogatók ellen, illetve baj esetén a gyors reagálás életmentő lehet.

Kik vehetik ezt igénybe? Bárki, aki szeretné, hogy gyermekei biztonságban tudjanak saját szervezésű bulit, eseményt, összejövetelt lebonyolítani.

"Party felügyelet"

Születésnap, családi, iskolai rendezvények biztosítása. Illetéktelen személyek kiszűrése, megelőzés, segítségnyújtás szükség esetén.

Az árazással és további információkkal kapcsolatban keress bennünket bizalommal!

Kapcsolatfelvétel:

PARTY BÁZIS VÉDELEM

A láthatási jog gyakorlása közben távolról figyeljük gyermekét és környezetét. Szükség esetén megakadályozzuk, hogy bármilyen atrocitás, esetleg bűncselekmény történhessen.

Az árazással és további információkkal kapcsolatban keress bennünket bizalommal!

Kapcsolatfelvétel:

Média megjelenéseink